Gratis Aanmelden

Masochisme met wilde studente (28)

Doenja (28)

Doenja hier... Ik ben een strenge dame op zoek naar een onderdanige man die wilt leren hoe hij me moet verwennen... en als ik streng zeg bedoel ik ook echt streng. Preutse mannetjes en jongentjes die nog moeten leren hoe ze hun piemeltje gebruiken hoef ik niet. Iemand met al wat ervaring achter de rug die weet hoe hij zich moet gedragen in een BDSM setting is bij mij dan weer wel aan het juiste adres. Ben jij niet bang van mijn zweepje? En windt de gedachte je aan mij over te geven je nu al op? Laat me dan maar iets horen, en als je me bevalt stuur ik je misschien wel een berichtje terug

Maak contact met haar
  1. Naam: Doenja
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 26/8/1994
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met wilde studente Doenja van 28
TatjanaP (44)
★★★★☆
Overwerken dat hoef ik helemaal niet te doe maar ik doe het graag. Ik vind het zo geil om alleen op het kantoor te zijn. Ik neem het er dan van en verwen mezelf achter mijn bureautje. Soms ga ik ook wel op het bureau van de baas zitten en als ik dan de dag er na hem er weer aan zie zitten voel ik mijn kutje gelijk weer opzwellen. Denk dat jij nu wel weet wat mijn geilste fantasie is?
Neuken met open-minded vrouw
MartelMe40 (32)
★★★★☆
Het is voor mij een verslaving om hardhandig aangepakt te worden en dat ik compleet afhankelijk ben van een ander.. Dat ik vast word gebonden met mijn borsten totdat ik het gevoel krijg dat ze afsterven, zo paars dat ze zien! Zweepslagen vol op mij kut dat ik het uitgil..
SM met wilde milf
xxKIMxx (50)
★★★★★
Ik ben jouw strenge meesteres, ik zal me hullen in sexy kleding zoals een leuk stoeipakje waarbij mij borsten goed uitkomen en het kruisje ook open is. Dit is superhandig om jou stijve paal te voelen zonder wat uit te doen. Ik hou er wel van om te zeggen wat ik wil, dus jij bent het onderdanige type. Je vind het geil, als ik je met mijn zweepje een tik op je billen geef of zachtjes tegen je strakke ballen een tik geef.
Sex met wulpse dame
MeesteresAdela (32)
★★★★☆
Hallo, mijn naam is Adela en ik ben een strenge meesteres die dit puur voor de hobby doet. Ik zoek geen minnaar, maar wel een vaste slaaf. Een man die mijn speeltje wil worden en met wie ik kan doen en laten wat ik wil. Ik ontvang je bij mij thuis waar je verschillende huishoudelijke klusjes voor mij moet doen terwijl je naakt bent. Zo ben je een hele avond van mij en langzamerhand onderwerp ik je meer en meer aan mijn lusten en kan ik doen en laten met je wat ik wil. Zo krijg je tepelklemmen op je tepels en misschien wel op je ballen. Je mag mijn laarzen kussen, maar je krijgt ook met de zweep. Als ik zin heb plas ik over je heen of in je mond. Meestal neuk ik je hard met mijn voorbindpik en verneder ik je verbaal.
Hardcore met extreme milf
SlaveforYOU (26)
★★★★☆
Redelijk ervaren slaaf zoekt een nieuwe meester wegens verhuizing.. Bondage, pisseks, dwangbuis, zweepjes, spanking, electro, klemmen.. ben er allemaal mee bekend..
Sado maso met extreme studente
MissOrdi (61)
★★★★☆
Ik draai er niet omheen. Ik ben een ordinaire Meesteres die jou als voetveeg behandeld. Vernedering en zweepbehandelingen zullen voor jou aan de orde van de dag zijn als je van mij wordt.
Daten met open-minded oma
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Neuken met Tannetje
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Neuken met Femmy
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Neuken met Kathelijne
Karlijn
★★★★★★★★★★
Het plafond van mijn badkamer zit vol bruine vlekken. Kun jij dat voor me overschilderen in wit? Dan wacht ik op jou in de badkuip... Gaan we samen lekker genieten van elkaar.
Samen in bad gaan met Karlijn
© 2024 bdsmvrouwen.nl